Delorean - RP

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Delorean - RP » Технический раздел » Ветровка


Ветровка

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Где можно найти нормальную и стильную спортивную?

0

2

Мені терміново треба було купити саме нормальної якості курточку на цю весну і круто, що я змогла знайти просто відмінний інтернет магазин ІдеалСпорт і там купила жіночу вітровку https://idealsport.com.ua/women/clothes/windbreakers/  . Дуже задоволена цінами тут та тим, що тут можна купити тільки оригінальні товари світових брендів за дуже вигідними та адекватними цінами.

0

3

Посоветуйте еще магазины с хорошей одеждой, желательно военной.

0

4

Знаю большой магазин Килла - тут есть спортивная одежда, а также военная и туристическая. Очень много также есть аксессуаров для туризма, спорта и так далее.
Вот камуфляжные костюмы https://killa.com.ua/katalog/odezhda/ka … kostyumyi/ все виды и размеры. Подбирайте какие вам нужны, смотрите размеры. Может стоит заехать к ним на примерку, если это вам удобно.

Отредактировано Тамбуриха (2023-02-15 22:25:13)

0

5

нужна ветровка, задерживающая влагу - посоветуйте

0

6

А в сезон купувати завжди вийде дорожче, тому зверніть на то увагу

0

7

Ось на цьому сайті з легкістю можна знайти чоловічі джинси https://www.wem.ua/product-category/men/m_jeans/ , які будуть відповідати твоєму бюджету та вподобанням. Наприклад, можна обрати модель з високою посадкою та вузькими штанинами, що візуально підкреслять стрункість, або вибрати класичний варіант з прямими штанинами та помітними кишенями. Також на сайті є розмірна сітка, що дає можливість заощадити час та уникнути ризику не відповідного розміру.

0

8

Также хочу купить, нормальную и стильную ветровку.

0


Вы здесь » Delorean - RP » Технический раздел » Ветровка